Nyt kosttilskud med plaster skal få os i bedre humør

0
1480

LifeWave har gjort det igen. Tirsdag den 6. juni 2017 blev sløret løftet for endnu et unikt produkt fra LifeWave. ”Nirvana” har set dagens lys. Igen bliver det spændende at følge udviklingen af en produktlancering fra LifeWave. ”Nirvana” bliver muligvis det produkt, som magter at knække de ellers triste prognoser for udviklingen af depression.

Statistikkerne er mildest talt ikke særligt opmuntrende. Depression omtales hyppigere og hyppigere i medierne. For nyligt var der et indslag i TV 2 Nyhederne om, at op mod hver anden kvinde er i risikogruppen for at udvikle depression: Manglende lyst, tungsindighed, manglende energi og stigende isolation, hvor man ikke magter at gå uden for en dør er et billede, som flere kan nikke genkendende til. Stadierne er forskellige lige fra de milde former til rigtig svære tilfælde.

Sunde alternativer

Tilbuddene i forhold til behandling spænder meget vidt. I de senere år har der været en udbredt tilbøjelighed til at medicinere. Brugen af psykofarmaka er stigende. Problemet eller udfordringen er imidlertid, at disse stoffer uanset navn, altid er forbundet med en række forskellige bivirkninger.

Heldigvis kan meget reguleres og ikke mindst forebygges ved at være opmærksom på at få optimeret kosten. I særdeleshed er det vigtigt at få nogle gode fedtsyrer herunder omega 3. En række forskellige Bach remedier vil også kunne være til støtte. Således som perikon også kan være en hjælp. Ligeledes vil også forskellige former for psykoterapi kunne være en stor hjælp for gruppen af plagede mennesker.

Nirvana kosttilskud

Nu er der imidlertid lys foruden for så vidt, at de kliniske undersøgelser, som LifeWave har lavet, holder vand. (Og det har de altid gjort – så det er givetvis også tilfældet her) 

Så hvad ville du sige, hvis du på en helt uskadelig måde kunne få hjælpende hånd til at booste den ”kemi”, som ligger til grund for vores ”humør”. – De fleste ville nok sige – ”bring it on”…. og det gør jeg så.

Nirvana fra LifeWave er et kombinationssystem, som består dels af et kosttilskud bestående af en sammenpresset pille, der er baseret på et tangekstrakt.

Tangpillen tager man to af om dagen typisk i forbindelse med morgenmåltidet, men de kan fordeles med en om morgen og en ved middagstid.

Nirvana plaster

Nirvana kombinationssystemet indeholder også et plaster, som alle de andre, vi kender fra LifeWave i forvejen. Det skaber et spændende samarbejde mellem den biokemiske del, som vi modtager via kosttilskuddet, og plastret, som er udviklet til at bæres om natten. Typisk sætter man det på, når man er i gang med aftenteen eller inden man går i seng.

Hvad gør Nirvana-systemet?

Meget kort fortalt er det en dobbeltvirkende humørløfter (mood enhancer på engelsk). Dette sker ved en naturlig frigivelse eller produktion af endorfiner. Disse er stoffer, som skaber en naturlig følelse af lykke, glæde eller begejstring, ja endog også de stærke euforiske følelser, vi kan oplevelse i forbindelse med sex. Selve plastret bidrager til at holde ”niveauet af den biokemiske fest” på noget, der ligner fuld skrue.

Tilbage til endorfinerne. Disse er, som tidligere skrevet, stoffer, som kroppen (nervesystemet) selv producere under forskellige omstændigheder f.eks. under et trafikuheld, hvis vi kommer meget til skade. Så udløses disse stoffer, fordi de samtidigt er stærkt smertedæmpende. De er faktisk et sted mellem 18 til 33 procent mere smertedæmpende end morfin, som vi kender det fra lægen.

Udover den smertedæmpende effekt, så indvirker det som tidligere skrevet også på humøret. Desværre er endorfinerne meget flygtige stoffer, som har kort levetid, men det er lige dér, Nirvana gør noget, intet andet produkt har kunnet tidligere.

Nirvanasystemet er patenteret. Det er udviklet til en stabiliseringsproces, som bevirker vedvarende resultater.

Spændende er det, at LifeWave for første gang har kombineret den patenterede plasterteknologi med et naturligt kosttilskud for at opnå en dobbeltvirkende løsning uden sammenligning til noget tidligere skabt.

Nirvana tilskuddet og Nirvana plastret samarbejder i synergi om at skabe en langvarig følelse af glæde og velvære uden bivirkninger.

I skrivende stund er dette tilskud ”kun” tilgængelig for nuværende LifeWave distributører. Det kan derfor ikke købes af ”almindelige” kunder.

Prelaunch med rabat på Nirvana

Som distributør har vi adgang til et super godt tilbud med 40 $ besparelse indtil den 30 juli! Dette så længe lager haves skriver LifeWave. Prisen vil normalt være 139,95 $, men kan altså købes til 99 $, hvortil der kommer noget fragt og skat/moms. Min pakke kostede således 145,70 $, hvilket omsat til danske kroner er en lille tusse.

Oprindelig skulle Nirvana først have været introduceret på markedet den 23. september 2017 i forbindelse med den kommende LifeWave Event i Tivolis kongrescenter. Men nogle ledere inspirerede LifeWave til at lave en slags pre-launch, som skete den 6. juni i forbindelse med et webinar. Er du blevet nysgerrig og vil prøve dette vidunder ”drug”, så kontakt mig gerne.

Følg mig gerne på Facebook, hvor jeg hver mandag går Live og fortælle spændende ting. Lejlighedsvis om LifeWaveprodukter, men også om personlig udvikling. Mine tidligere videoer finder du under min profil. Direkte link er her.

DEL
Tidligere artikelMåske er dette den skjulte årsag til din allergi?
Næste artikelSommerkur! Kig på kosten, og snup en daglig powersnack
Steen Leithoff er foredragsholder, inspirator, coach og hjælper andre med at realisere deres målsætninger som certificeret Goal Mapping Practitioner. Steen Leithoff har desuden en fortid, som vidensformidler i helsekostbranchen med speciale i essentielle fedtsyrer og antioxidanter. Steen er i LifeWave regi kendt for sine peptalks om Theta Nutrition. Kontaktinfo: www.steensforedrag.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here