LifeWave-kit lindrer hævelse ved øjenbetændelse

0
1323

Benedikte skal ud at handle en lørdag formiddag. Der har muligvis været bakterier på dørhåndtag, håndtørreren på toilettet eller på indkøbsvognen, for søndag er hun temmelig irriteret i det ene øje. Hun har fået øjenbetændelse.

Benedikte hiver sit LifeWave-kit frem og sætter Carnosine-plaster over det ene øje til natten. Næste morgen vågner hun desværre med betændelse i begge øjne, da øjet har løbet i vand. Hun sætter Carnosine på begge sider at øjnene og smutter forbi sin egen læge. Lægen udskriver en recept til salve for øjenbetændelse, som hun kan hente senere.

Benedikte er jo selvstændig frisør. Hun skal på job og passe sine kunder. Hun arbejder de næste 10 timer uden at få hentet salven. Hele dagen tørrer hun øjnene med kogt vand og kamillete. Hun er meget rød i øjnene, og de er begge hævet, da hun kommer hjem om aftenen.

Klar til ferie med pæne øjne

Salven, hun har hentet på vej hjem, hjælper ret hurtigt på selve irritationen efter betændelsen, men den tager ikke de store poser/hævelser, der er kommet under øjnene. Derfor sætter Benedikte Carnosine og Glutathione samt et sæt Energy Enhancer på. Plastrene bliver ’stacket’ oven på hinanden i begge sider af øjnene de næste dage, hvor hun skifter hver dag.

Huden omkring øjnene er meget rynket efter at have været hævet så meget, så de næste par nætter sover hun også med Carnosine under øjnene og Alavida-plaster i nakken. Hertil bruger Benedikte flittigt Alavida-cremerne både morgen og aften til huden. Heldigvis når hun at blive klar til at tage til Tenerife med hele sin skønne familie om søndagen.

DEL
Tidligere artikelNødhjælpscremen du altid bør have i tasken
Næste artikelNår tanker gør os mere succesfulde, robuste og kreative
Efter en aha-oplevelse med LifeWave i 2014, blev Jeanett Beate Jensen LifeWave distributør. Her på bloggen fortæller hun historier fra de mennesker, hun har hjulpet med LifeWave-plastre gennem årene. Hendes mål er at få folk til at klare de mest almindelige ”hverdagsproblemer” med et LifeWave-plaster. Jeanett ønsker at øge folks livskvalitet og forhåbentlig spare sundhedssystemet for penge. Har du noget, du døjer med? Kunne du tænke dig at prøve LifeWave, så kontakt Jeanett. Kontakt: jeanettjensen65@hotmail.com

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here