Sådan kickstarter du din personlige udvikling med Goalmapping (Del 2)

0
169

Kom godt i gang med din goalmapping (Del 1)

I 1. del lærte du den tekniske del af Goalmapping at kende. Du har fået adgang til at bruge det online system, som Brian Mayne, grundlæggeren af Goalmapping systemet, har udviklet.

Du lærte, at teknikken består af 7 trin eller faser:

 1. Drømme/fantasi-fase
 2. Sorterings-fase
 3. Visualiserings-fase
 4. Hvorfor-fase
 5. Datosætning
 6. Hvem-fase
 7. Hvordan-fase.

Vi er nået frem til at finde et hovedmål og 4 delmål. Disse kommer sammen til at danne rammen for selve vores første Goalmap.

Jeg vil nu se lidt nærmere på, hvordan du for alvor, kan bruge Goalmapping systemet til personlig udvikling.

Goalmap for 7 områder i dit liv

Helt konkret gør du det ved at opstille et Goalmap for 7 områder i dit liv.

 1. Dit bedste liv (Best Life)
 2. Dine relationer (Relationships)
 3. Din ”hensigt” med livet (Purpose)
 4. Din ”lykke-tilstand” (Happiness)
 5. Dit selvværd (Selfworth)
 6. Dit fysiske velbefindende (Wellbeing)
 7. Din finansielle situation. (Financial)

Ordne i parenteserne er de engelsk udtryk, som Brian Mayne bruger i den afdeling af systemet, som han kalder ”My Life Path”. Frit oversat til dansk svarer det til ”Min sti i livet”.

Opret gratis online profil

For en god ordens skyld vil jeg oplyse, at du kun kan få fuldt udbytte af systemet mod betaling. Første skridt er at oprette en gratis online profil. Det er det, som kaldes en Bronze profil. Med den kan du, som beskrevet i første del, oprette dit første Goalmap. Følg dette link for profiloprettelse.

Afhængig af dine målsætninger for brugen, kan du så vælge at opgradere til en sølv- eller guld-profil. I skrivende stund er der ”rabat”. (sølv 25 £ / guld 50 £). Dertil skal du huske at der tillægges moms.

Sådan forstærker du effekten af dit Goalmap

Når du har lavet et Goalmap, kan du forstærke dets gennemslagskraft i din underbevidsthed ved at kigge på det ofte. Bedst om morgen, lige når du vågner, og igen inden at du lægger dig til at sove.

Hvis du har lavet et Goalmap via onlinesystemet, så kan du gemme det, som et billede. Dette billede kan du så vælge at printe ud og eventuelt laminere.

Vælger du at printe det ud, så kan du med fordel underskrive det. Så forpligter det mere.

Læs det højt for en ven, som du har tillid til.

Del dit Goalmap i min Facebook gruppe. Det er et sted, hvor jeg naturligt også giver ”livs-lang” support til mine Goalmap klienter.

Billedet fra onlinesystemet kan du desuden gemme direkte, som baggrundsbillede på din computer. Således, kan du se det, hver gang du starter maskinen op og lukker den ned.

Når du har gemt billede i et bibliotek på din computer, kan du dele det på alle de sociale platforme, hvor du måtte have en profil. Fra onlinesystemet kan der deles direkte på Facebook og Twitter, og du kan trykke på et mailikon og få det sendt.

Ny indsigt i dig selv

Når du vælger at gennemgå systemets syv faser, vil du få et overblik og en indsigt i dig selv, som er de færreste forundt.

Du kan vælge at arbejde alene med din egen proces. Du kan også tilvælge mig, som din personlige Goalmapping Coach. Gør du det, får du blandt andet hjælp til diverse afklaringer undervejs, men ikke mindst, også rådgivning til at lave et sproglig optimeret Goalmap. Den sparring, som en coach kan give dig, er altid et plus.

Værdien i at få vendt og ikke mindst koncentreret sine formuleringer i den tekstmæssige side af sit Goalmap, er yderst værdifuld.

Rigtig godt målsætningsarbejde.

DEL
Tidligere artikel7 svar om healing som inspirerer dig til selv at prøve
Næste artikelDerfor har du URO i benene
Steen Leithoff er foredragsholder, inspirator, coach og hjælper andre med at realisere deres målsætninger som certificeret Goal Mapping Practitioner. Steen Leithoff har desuden en fortid, som vidensformidler i helsekostbranchen med speciale i essentielle fedtsyrer og antioxidanter. Steen er i LifeWave regi kendt for sine peptalks om Theta Nutrition. Kontaktinfo: www.steensforedrag.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here