Lev dit liv med et åbent hjerte

1
500
Foto: Jayson Hinrichsen, Unsplash

Rigtig mange mennesker er bange for at åbne deres hjerter, fordi det har den konsekvens, at det gør ekstra ondt at blive såret, forrådt og ikke elsket, hvis ens hjerte holdes åbent.

Det har store og ofte uoverskuelige konsekvenser at lukke sit hjerte, og det handler denne artikel handler om.

Du skal turde at mærke livet

Vores hjerte er et fantastisk fintfølende og givende værktøj, hvis bare vi tør bruge det.

Med dit hjerte kan du føle. Uanset hvad der sker i dit liv, er dit hjerte på arbejde. Uanset om det drejer sig om at pumpe blod rundt i din krop eller lytte til stemninger, situationer og følelser, så er det konstant i gang, ellers ville du ikke være i live.

Vores hjerte har en meget stor betydning for det liv, vi lever. Har vi åbnet vores hjerte? Eller holder vi det helt eller delvist lukket?

Vi går igennem livet med vores hjerte, og det styrer stort set, hvad vi føler. Er vores hjerte åbent, kan vi forelske os og mærke livet og vores omgivelser, men lukker vi det ned, når vi bliver kede af det, sårede eller vrede, kan vi ende i depression.

Vores hjerte er det mest kraftfulde og smukkeste energicenter (chakra), vi har. Det er igennem dette chakra, at vores liv strømmer. Oplevelser fra økonomiske problemer til spirituelle begivenheder ”kommer” forbi hjertets energicenter.

Hvordan du føler og agerer i de forskellige situationer i livet, afhænger af om dit hjerte er lukket eller åbent, hvor mange energiophobninger der ligger og er gemt i dit hjerte.

Når du er i flow

Lad os prøve at forstå, hvad det er der sker, når vores hjerte åbner og lukker sig.

Mange sanseindtryk passerer dagligt, bare igennem dit hjerte, uden at deres energiaftryk lagres. Det kaldes flow. Du er med det, der sker, og giver slip på det, lader det passere, når det ikke længere er aktuelt.

Du oplever nuet, og alt hvad der sker. Når det, du oplever, rammer en ophobet oplevelse i dit hjerte, kan du enten frigive energien ved din tankeaktivitet, accept, tilgivelse m.v., og energien vil passere igennem dig uden at lukke ned for dit hjerte.

Nå vores hjerter lukker sig er det, fordi der er ubehagelige oplevelser fra fortiden, som er gemt i hjertet. Når de rammes, lukker vi hjertet for ikke at mærke fortidens smerte. Disse oplevelser er uafsluttede energier, som er ophobet i hjertet. Situationer, du ikke har sluttet fred med.

Ophobet smerte

Går du i modstand med det, der sker, ved at lukke ned, ikke mærke dine følelser du får – uanset om det føles godt eller skidt – skaber du uafsluttede energistrømme, som hobes op i dit hjerte og skaber energiblokeringer.

Disse energiophobninger vil styrer dit liv, hvis du ikke får frigivet energien. For at frigive energien skal du igennem den smerte, du prøvede at undgå, da du skabte blokeringen. Der er ingen vej udenom.

Oplever du en situation i dit liv som fremkalder en blokering fra fortidens oplevelser, kan du mærke ubehaget og lade hjertet give slip på den ophobede energi. Ja, det kan godt gøre ondt, men smerten vil kun varer et øjeblik hvis du lader den passere og ikke dvæler ved den.

Lær at nyde nuet og opleve flow. Foto: Jayson Hinrichsen, Unsplash

Sådan kan du lade energien flyde frit

Jo flere oplevelser du kan lade flyde igennem dig, gode som dårlige, jo friere er du til at nyde nuet og opleve det fantastiske energiflow, du lever i.

Ved at rense dit hjerte for energiophobninger og lade energien flyde frit, vil du opleve kærlighed og balance, til livet og til dig selv.

Øvelse: Øv dig i at rense og holde dit hjerte åbent

  1. Brug 5 minutter om dagen
  2. Træk vejret først helt ned i maven 3-4 gange
  3. Derefter forestil dig du trækker vejret med dit hjerte. Du trækker lysegrøn energi ind igennem hjertet ved hver indånding, og når du puster ud forestiller du dig, at den grønne farve renser alle dine celler i kroppen
  4. Sæt dit ur på 5 minutter og fokuser på dit hjerte, vejrtrækningerne og den grønne farve. Dette hjælper dig til at holde dit hjerte åbent, og det bliver lettere at slippe energiophobninger fra fortiden.

Har du lyst til at arbejde med dig selv, din hjerteenergi m.v. så har du mulighed for allerede nu at tilmelde dig til et 7 ugers online forløb, som starter den 12. maj 2019.

Læs om forløbet “Se dig selv i øjnene”www.lederskabmedhjertet.dk – forhåndstilmeldingsprisen gælder i en kortperiode.

DEL
Tidligere artikelSådan varierer du tilberedningen af grøntsager (Del 4)
Næste artikel7 svar om healing som inspirerer dig til selv at prøve
Maj Westphal brænder for en passioneret livsstil (passion-lifestyle), selvudvikling og sundhed. Hun er en nørd i harehøjde og elsker at fordybe sig i emner og derefter formidle dem, så alle kan bruge det. Maj arbejder bl.a. med energiterapi og udvikling af onlinekurser i selvudvikling. Efter 20 år i et alm. job, sprang hun ud som selvstændig for 4 år siden og lever i dag efter begrebet 'passion-lifestyle', som hun hjælper andre med at komme i gang med. Kontaktoplysninger på Maj: +(45) 245 245 20 eller mail: maj.westphal@muninn.dk. Du kan også se mere på lederskabmedhjertet.dk og livetsbalance.dk

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here