Køb af LifeWave produkter

LifeWaves produkter kan købes gennem en række uafhængige forhandlere i Danmark (ikke via webshop og ikke i detalhandlen), der alle bruger produkterne selv og vejleder andre. Prisen på produkterne afhænger af, hvor meget du bestiller, og om du vælger at købe produkterne til detailpris eller som forhandler. Som forhandler kan du købe plastre til eget forbrug og/eller til videresalg og opnå en væsentlig besparelse.

Via forhandlerne (oplistet alfabetisk nedenfor) kan du købe produkter fra LifeWave og få råd og vejledning til, hvordan du bruger dem. Forhandlerne kan også give dig info om fordelene ved at blive forhandler og hjælpe dig med selv at blive forhandler.

To Human blog forhandlerliste

For at hjælpe dig på vej har To Human lavet en liste over de uafhængige forhandlere. Alle forhandlerne blogger her på To Human blog. På den måde kan du få indsigt i deres egne historier og oplevelser med LifeWave og finde ud af, hvem der matcher dig bedst. Nogle har store viden og erfaring fra helsekostbranchen, andre er alternativ behandlere, personlige trænere, stresskonsulenter eller har anden viden, som kan kombineres med brugen af LifeWave. Se også siden ’Om os’, hvor du kan se en profilbeskrivelse af alle bloggere. Det er ikke alle bloggere, som er LifeWave-forhandlere.

Anita Hellner Andersen

Ønsket om bedre livskvalitet og sundhed samt personlig interesse gør, at Anita i dag er uafhængig forhandler. Anita har ved brug af LifeWave bl.a. mindsket generne ved hendes PCOS betydeligt.

anitahellner@hotmail.com
Se alle artikler fra Anita Hellner Andersen

Annette Hammerich

Er energiterapeut, kinesiolog og uafhængig LifeWave-distributør. Annette har en stor viden og erfaring med brug af LifeWave-produkter på både dyr og mennesker.

+(45) 4264 7770
ah@touch4health.dk
Se alle artikler fra Annette Hammerich

Bente Nyeboe

Har været LifeWave-forhandler siden 2014. Bente har fået stor glæde af plastrene i forbindelse med overgangsalderen. Samtidig har hun haft stor effekt af LifeWaves nye hudplejeserie Alavida.

bente@nyeboe.com
Se alle artikler fra Bente Nyeboe

Egon Nielsen

Er passioneret LifeWave-bruger og har bl.a. erfaringer med LifeWave i forbindelse med et stresset arbejdsliv og sygdom. Har været med til at udvikle To Human app.

+(45) 2999 5717
lwegon@gmail.com
Se alle artikler fra Egon Nielsen

Jan Dibbern

Stifter af To Human blog og To Human app. Er optaget af øget livskvalitet og sundhed og har en mission, og at vi skal hjælpe hinanden – human to human.

+(45) 5380 0669
jd@tohuman.com
Se alle artikler fra Jan Dibbern

Jeanett Jensen

Har mange personlige erfaringer med LifeWave og erfaringer som forhandler. Jeanett går op i bedre livskvalitet og sundhed.

jeanettjensen65@hotmail.com
Se alle artikler fra Jeanett Jensen

Kim Brems

Kim er bl.a. kinesiolog og stresskonsulent og har dermed en faglig indgang til LifeWave

Kimbrems.dk
Se alle artikler fra Kim Brems

Kim Hody

Er fysioterapeut og idrætslærer og er meget optaget af sundhed; kost og motion. Netop her kommer LifeWave ind i billedet.

+(45) 5190 1271
kontakt@kimhody.dk
Se alle artikler fra Kim Hody

Linda Holmberg

Hun er meget optaget af den alternative verden. Linda er i gang med en uddannelse i kranio-sakral terapi og benytter LifeWaves lysterapiplastre i alle former for behandling.

lh@lq4ever.dk
Se alle artikler fra Linda Holmberg

Mai-Britt Bækgaard

Dedikeret LifeWave-bruger med mange personlige erfaringer og test af produkterne. Mai-Britt har også meget erfaringer som forhandler.

+(45) 6135 4047
maibodydk@gmail.com
Læs mere om sundhed og skønhed på Facebook
Se alle artikler fra Mai-Britt Bækgaard

Malene Sandemand

Personlige erfaringer og bedre livskvalitet har drevet Malene til at blive forhandler. Malene har bl.a. stor erfaring med brug af LifeWave til hunde.

+(45) 2726 9792
sandemands@gmail.com
Se alle artikler fra Malene Sandemand

René Junge Pedersen

Det pudsige ved René er at han har bevæget sig fra at være LifeWaves største skeptiker til en af de mest passionerede LifeWave-brugere. Renes historie er derfor rigtig unik. René har i dag brugt LifeWave-plastrene til at hjælpe godt 1.000 mennesker og dyr.

+45 71 55 73 49
+34 610 67 74 74 (Spanien)
rjp@filtertools.dk
Se alle artikler fra René Junge Pedersen

Steen Leithoff

Steen kender LifeWaves produkter i dybden og er kendt for sine peptalks om bl.a. Theta Nutrition-serien. Steen har en baggrund i den alternative verden samt en fortid i helsekostbranchen.

steensforedrag@gmail.com
steensforedrag.dk
Se alle artikler fra Steen Leithoff